Tiden den går


Jaha
Jaha kanske inte världens bästa öppning på mitt inlägg men va f… . Känns som tiden sprang ifrån mig lite här i december och januari och jag som ville det motsatta. Nu är jag på banan igen och det kommer att bli en toppen vår och för den delen ett fint slut på vintern. Kan väl säga att jag har laddat batterierna och huvudet bara blomstrar av inspiration både vad gäller mat och ja vad mer? jo, dryck. Damp ner två förfrågningar igår om jobb framöver och det är ju positivt eftersom jag har legat lite lågt senaste tiden med Johan i ditt kök och istället hjälp min gode vän Staffan Linde som har dragit igång sitt gamla Ladugård 206 projekt igen med en ny touch men med en gammal klassiker i rockärmen, gå in och slå en titt på sidan. Jag har även fått upp den minsta i familjen i Ombergsbacken och det går toppen. Undrar bara när de ska öppna upp den så kallade glaciären som vi sa om den sista biten längst upp på toppen av detta majestätiska berg.

So long så länge

Glögg

Jaha i torsdags körde jag min andra jobbkväll. Det blev en glöggafton på handelsbanken. Jag satte en sats med glögg som den avgående chefen fick hjälpa till med. Under tiden provade vi även av fyra sorters glögg. Blossa12, Lucia, vitvins glögg och även min egna årslagrade glögg. Hel trevlig afton men tyvärr inga bilder än. På måndag hoppas jag ett mess dyker ner i mobilen som säger att min nya fån kan hämtas, och med den hoppas jag kunna ta lite mer bilder och lägga upp direkt när jag är ute och jobbar. 29 november är det dags för tredje jobbet. 22 produktionschefer från Vädertsadverken ska då få utmana sig själva i matlagning och allsång. Glögga på. tjing

Inte långt kvar nu

Ja det börjar närma sig, då menar jag flytten. Kommer att att lägga upp lite mer bilder på och och i huset. Väntar även in min nya fån så jag kan uppdatera lite mer ofta här på bloggen med bilder och inlägg vad som försiggår uppe i mitt huvud. Det här golvet är nu helt slipat och lackat. och här kommer det att bakas riktigt gott bröd.

1700-tal

I söndags blev det klart. Familjen lindell kommer att flytta. Vi har fått tag i ett hus att hyra i sjökvarteren i Vadstena. Ett helt magiskt hus med utsikt över vättern, kakelugnar, trägolv, tre plan ja det mesta man kan önska. Och inte nog med det en bakugn i köket, då menar jag en gammal vedeldad bakugn. Väl möt snart i mitt nya kök. Kan bli lite bilder på Johan i sitt kök.

Mojo Motown

Insuper gott rött till spel-listan Mojo Motown. Den kombon känns just nu oslagbar.

Svamp, svamp, svamp

Helgen bjöd på en tur till hemlig plats, för man vet ju att ett svampställe ger man inte bara bort sådär. Man ger aldrig bort den. Svampställen är nog hemligare än vad ens lön är eller vad man röstar på. Prova att fråga någon, alltså vad man avslöjar helst.
så den här platsen på bilden avslöjar jag inte.